Avatar of mpeshev

by

Почасова работа от Mytime.bg

03.10.2010 in freelancer lodge

Новите ни рекламни партньори са MyTime.bg. Тъй като насочеността ни е на почасова работа и freelance тематика, то от съществено значение е да имаме ресурс на проектна основа. Ето къде намират приложение и MyTime – проекти за почасова работа.

С колегите скоро ще представим нещо съвместно, така че да разясним нещата от двете страни на ‘барикадата’. Очаквайте включване! :)

3 responses to Почасова работа от Mytime.bg

  1. Звучи добре (и се извинявам, че не се включвам в дискусиите тук; твърде много и твърде реални парично-работни проблеми, за да имам желание за голямо мрежово присъствие).

    Най-вече звучи добре, защото аз примерно в момента нямам представа как се градят контакти, за да може човек да се издържа постоянно от freelancing. Горе-описаното се явява някакво междинно звено, което може да бъде невероятно полезно. Надявам се да има успех!

  2. Имат ли желание да се впишат в ложата? :)

  3. Има желание за сливане: работата – там, хората – тук. :)

Leave a reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Twitter Users
Enter your personal information in the form or sign in with your Twitter account by clicking the button below.