Първият Freelance семинар премина успешно

01.12.2010 in Freelance seminar 26-11-2010

На 26.11.2010 г.  се проведе първият Freelance семинар, организиран от Freelance Lodge и Mytime.bg. Сред повече от 120-те участника имаше представители на различни свободни професии от страната, работодатели и агенции за подбор на персонал.

Почти 8-часовата програма включваше 7 лекции и два дискусионни панела с активно участие на публиката. В най-скоро време ще можете да видите тук всички презентации и видео материали, които в момента се обработват.

Специално благодарим на спонсорите от Superhosting.bg за отзивчивостта, с която винаги подкрепят подобни събития, както и на любезните домакини от Централния кооперативен съюз за комфортната и добре оборудвана зала.

Молим всички участници да попълнят анкетата, която им изпратихме след семинара. Така ще се ориентираме по-добре какво да предложим на следващите ни срещи.

Марио Пешев - уводна лекция на първия Freelance семинар

Участваха фрийлансъри, работодатели и агенции за подбор на персонал

Първи дискусионен панел - лекторите отговарят на въпроси на публиката

Снимки: Божидар Костов

0 responses to Първият Freelance семинар премина успешно

Leave a reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Twitter Users
Enter your personal information in the form or sign in with your Twitter account by clicking the button below.