Manifest

Общи положения

„Ложата на фрийлансърите“ е обединение на фрийлансъри в България. Самата Ложа, от своя страна, дава възможност за взаимната комуникация между експерти в различни области – технически, социални и др. – с цел съвместно сътрудничество и взаимопомощ.

Работата на свободна практика е много популярен метод в САЩ и Западна Европа, но силно неразвит в България. Ето защо Ложата служи за междинен буфер между клиент и дадена задача – като Cloud подход за извършване на задачи. Работата в Ложата няма граници. Единствената граница е максималната работна способност на всички членове в Ложата без изключения. Прехвърляне на проекти и клиенти, съвместно сътрудничество и развитие на по-нататъчен етап са само едни от задачите тук. Развитието на networking и различен тип бизнес в България и в чужбина са цели на организацията.

Задачи на freelance общността

Ложата може да помогне за следното:

  • намиране на партньор за дадена работа
  • прехвърляне на проект на един или повече колеги от Ложата
  • намиране на съмишленици за иновативна идея
  • развитие на странични умения освен подразбиращите се
  • споделяне на опит в сферата на бизнеса и комуникацията

и много други.

Независимо дали сте PR специалист, създавате уебсайтове вкъщи или превеждате текстове от немски, това е мястото за вас. Схемата е една и съща: клиент -> задача -> свършена работа. Взаимопомощта е движещият фактор.

Програма на Ложата

В момента се изгражда план за работа на Ложата през летния и есенния сезон. Включени са ежемесечни сбирки на целия колектив, участие в семинари и предавания, както и популяризиране на дейността.

От вас се изисква да подадете заявка за регистрация, както и да посочите максимално опит, занимания, портфолио, блог и други методи за контакт. Социалната мрежа на портала дава възможност за публични съобщения и споделяне на връзки, както и на лична комуникация между вас и останалите.

Leave a reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Twitter Users
Enter your personal information in the form or sign in with your Twitter account by clicking the button below.